Vippeløft

Alle elsker lange, fyldige og mørke vipper. Uansett hvor mye maskara som påføres, får man aldri den extra boosten. Vippeextensions og falske vipper er alltid et alternativ, men det krever også er vedlikehold av kunden. Hva er et perfekt alternativ? Vippeløft.

Vippeløft er en kjemisk behandling som gir et semi-permanent løft eller bøy til kundens naturlige vipper. Dette løftet gir en illusjon av lengre, fyldigere vipper og et åpent blikk. Behandlingen tar kun 45-60 minutter. Rask, effektiv og smertefri. Resultatet vises umiddelbart og løftet varer i 6-8 uker.

LVL CERA - systemet

LVL er et verdenskjent merke innenfor skjønnhetsbransjen og vippeløft. Det er de som er gullstandarden bak det ultimate vippeløftet. Helt siden 2006 har de imponert både terapeuter og kunder verden over.

LVL vippeløft står for lengde, volum og løft. Deres nye system «CERA» inneholder ceramider og styrkede ingredienser for dine naturvipper.

Ceramider er fettsyrer som naturlig forekommer i håret som en del av cellemembrankomplekset, som er som et lim som holder neglebåndet og cortexcellene sammen. Mangel på ceramider betyr at håret har problemer med å holde på proteinet og fuktigheten. Å behandle håret med ceramider hjelper det å holde på proteinet og fuktigheten det allerede har, og holder det sterkt, sunt og skinnende.

Før timen

For at du skal få mest mulig ut av vippetimen, anbefaler vi at du møter opp uten sminke og produkter rundt/på øynene. 

Når du kommer til vippetime hos Studio L er du alltid i trygge omgivelser. Dette er din tid og du bestemmer hvordan du ønsker at timen skal være. Det er lov å prate, men også ønske ro og stillhet. Det er ikke farlig å be om teppe, et glass vann eller si ifra dersom du opplever ubehag. 

Etter timen

For at vippene skal holde seg fine lengst mulig, er det noen få ting vi anbefaler at du gjør i etterkant av timen. 

  • unngå fuktighet, solarium, badstu og høy varme i 24 timer etter behandling.
  • unngå å klø hardt på vippene. Dette kan gi irritasjoner og betennelser. 
  • børst vippene med vippebørste når de har vært våte eller ikke ligger i ønsket retning.
  • book time til nytt løft innen 4-6 uker for å opprettholde et fint resultat.