Studio L

Studio L startet opp i mars 2019 på framnes-siden. I dag ligger vi sentralt i Sandefjords handlegater.

Vi er et helt eget skjønnhetskonsept, som bygger på verdien om at alle er ett team. Uavhengig om du er ansatt her, kunde her eller utdanner deg hos Studio L Akademi. Vi er ett team som heier på hverandre og får frem den beste versjonen av hverandre. 

Se alle våre behandlinger <her>

Historien

Ideen om Studio L AS ble til da gründer og eier Lena Berisha så at drømmelokalet sto ledig i Sandefjord sentrum. Tidligere hadde hun en liten salong som holdt til i gamle Stamina sine lokaler. Den drev hun ved siden av sin faste stilling som nattevakt i helsevesenet. 

Det var ingen tvil om at det var veien mot drømmesalongen som sto i fokus. Hun sa fort opp sin faste stilling i kommunen og la ned sitt lille studio på Framnes, for å ta steget opp og åpne Sandefjords mest lune og behagelige salong under aksjeselskapet Studio L.

Vårt mål

I dag har salongen totalt 3 ansatte som jobber 100 % med det de elsker. Vi er alltid åpen for å fylle opp teamet, så kanskje er du vår neste medarbeider?

For salongen er kundene det viktigste i hverdagen. Vi er opptatt av å levere en god opplevelse før, under og etter behandling.

Som kunde skal du føle deg trygg og ivaretatt under en behagelig atmosfære og åpenhet. Vårt mål er at du skal forlate salongen med en god følelse, trygghet og ny energi. 

Ansatte hos Studio L

Lena

Eier og daglig leder. Kursholder.

Lena er hjernen og hjertet bak Studio L AS og Studio L Akademi. Hun spesialiserer seg innenfor vipper og bryn, og utfører også behandlinger med negler, pedikyr, voksing, hudpeie og permanent sminke.

Amalie

Hudpleier, vippe- og brynsterapeut

Amalie er utdannet hudpleier og har i senere tid spesialisert seg innenfor brynsbehandlinger og vipper. Hun utfører også behandlinger med voks av ansikt og kropp.

Ida

Negletekniker, vippe- og brynsterapeut. Kursholder.

Ida er spesialisten innenfor negldesign; støp av negler og shellac, men også godt erfaren innen hudpleie, vippeextensions, vippeløft og brynsdesign. 

Karolina

Hudpleier og voksterapeut

Karolina er utdannet hudpleier og har god erfaring med behandling av alle hudtyper. Hun gjør også manikyr/shellac, fargebehandling, vippeløft, brynsdesign og voksing.

Våre fornøyde kunder