Hudpleie

Huden er vårt ytre, det som beskytter oss mot alt og som er oss utad. Det er derfor ekstremt viktig å gi den kjærlighet.

Studio L tilbyr en rekke hudpleiebehandlinger som bidrar til sunn hudhelse, styrke hudbarrieren og glødende hud.

Gratis konsultasjons

Du får alltid gratis hudanalyse / konsultasjons hos oss. Her kan du stille spørsmål om din hud, hudtilstand og behandling, og få råd og anbefalinger om din hud.

Klassisk hudbehandling

En klassisk 50 minutters hudbehandling skreddersydd etter din hudtype og hudtilstand. Inkluderer dyptrens, peeling, ansiktsmaske og avsluttende kremer. Inkluderer så klart også ansikt- og nakkemassasje. Passer til alle.

Dr. Schrammek Green Peel

Green Peel® er medisinsk utviklet peeling, utviklet på 100 % naturlige virkestoffer, uten kjemiske virkestoffer som irriterer huden. En real treningsøkt som optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst til økt stryke, sunnhet og spenst.

Elixir Mandel Peel

Elixir Mandelic Peel (nå kalt Anti-Acne Sensitive Peel) er ideell for de som sliter med akne, rosacea, solskader, fine linjer, sensitiv hud og pigmentering. Mandelsyre virker lipofilt og eksfolierer porelinningen for talg og fjerner opphopning av døde hudceller. Den virker også betennelsesdempende og er derfor veldig gunstig for acne og rosacea. Alpha Lipoic Acid (tiodinsyre 5%) er en svært kraftig antioksidant som er gunstig mot acne, fet hud, post-inflammasjoner og rødheter, samtidig som den virker antiinflammatorisk og bidrar til å redusere synlige rødheter. Oppnå jevnere og roligere hud med mindre porer og urenheter.

Esthemax Hydrojelly

Hydrojelly maskene fra Esthemax er en ny generasjon peel-of masker. Alle hydrojellymaskene er tilsatt elektrolytter og består hovedsakelig av utvalgte alger. Dette gir en umiddelbar og intens fuktighet.