Permanent smnike

Permanent sminke er en behandling hvor man tilfører huden pigmenter (permanent pigmentering av dermis) og erstatter dermed vanlig sminke.  Permanent sminke utføres først og fremst i ansiktet for å fremheve bryn, øyne eller lepper.

Semi-permanent sminke er en form for tatovering som blekes gradvis over 3-7 år.

Pigmenteringen er meget overfladisk – ca. 0,5 mm. ned i huden (tradisjonell dybde for en tatovering er ca. 2 mm.).

Bryn

Microblading

Microblading er en form for permanent make up av bryn. Det brukes mikroskopiske nåler for og risse inn hårstrå, det brukes permanente farger. Varighet i opptil 2 år, anbefales å friske de opp en gang i året ca for best mulig resultat. 

Powder Brows (ombré)

Dette er den nyeste og mest populære teknikken hvor øyenbrynene er fylt inn med skygge, som har en myk overgang fra mørkere til lysere farge. Denne teknikken er mindre invasiv for huden da resultatet er skapt av mange mikroprikker. Fargen og fylden justeres etter ønske. Man kan utføre både en mer naturlig og en mer fyldig variant. Disse teknikkene passer for alle hudtyper.

Combo Brows

En naturlig mix mellom hårstrå- og skyggeleggingsteknikk. Vi kombinerer to teknikker for å skape det resultatet du ønsker deg. 

Gratis påfyll

Alle behandlinger med permanent sminke bryn (microblading, powder brows elelr combo brows) inkluderer gratis påfyll innen 3-6 uker.

Lepper

Lip Blush

Lip Blushing er en form for semi-permanent sminke som forbedrer og definerer både den naturlige formen og fargen på en klients naturlige lepper. Den kan også brukes til å maskere arr og ufullkommenheter i leppene og skape symmetri.

Lip Liner

Lip liner er en form for semi-permanent sminke som forbedrer og definerer både den naturlige formen og fargen på en klients naturlige lepper. Den kan også brukes til å maskere arr og ufullkommenheter i leppene og skape symmetri.

Øyne

Vipperot

En flott løsning for de som ikke liker eller ikke vet hvordan man sminker seg. Slik sminke vil definitivt oppdatere utseendet ditt og imponere øynene dine.

Denne teknikken går ut på å tilføre pigment kun ved vippekanten. Takket være denne prosedyren ser øynene visuelt større ut og skaper et mer uttrykksfullt blikk. Denne teknikken passer perfekt for kvinner som liker en mer naturlig-look, men som fortsatt ønsker mer ekspressive øyne.

Ofte stilte spørsmål

Hva er forskjellen på pmu og microblading? Begge deler er tilføring av pigmenter i hudens dypere lag. Microblading er manuelt, mens ved pmu brukes det en maskin.

Hvem passer pmu for?
– Deg som ønsker en korrigering av brynsfasong, forsterking av farge, men enda en naturlig look.
– Deg som ønsker en enklere hverdag uten sminke.
– Deg som ser dårlig og dermed sliter med å påføre sminke.
– Deg som trener mye/svømmer mye.
– Deg som har alopecia eller lider av annen hårtapssykdom.
– Deg som har mistet brynene dine.

Er det veldig vondt? Nei, det er mindre vondt enn man tror. De fleste synes heller det kiler litt. Lepper kan dog være litt mer ømt, siden huden er tynn og ømfintlig. Det vil påføres bedøvende krem i forkant av behandlingene, slik at du kjenne minimalt.

Hvor lenge varer resultatet? Fargen kan være i huden i opptil 3 år. Den vil gradvis svekkes, så vi anbefaler en refill ca 1 gang i året for å opprettholde resultatet.

Hvorfor er fargen så mørk rett etter behandlingen? Hvor lenge varer dette? 40-60% av fargen vil falme og bli borte kort tid etter behandlingen, mens det gror. Det tar som regel rundt 10 dager før det blekner. Det er med andre ord ikke det ferdige resultatet du ser like etter behandlingen, det vil alltid måtte være en del mørkere slik at det ferdige resultatet vil ha den riktige fargen.

Hvordan vil jeg se ut rett etter behandlingen? Evt rødme vil roe seg ned innen kort tid. Fargen vil være noe sterkere like etterpå, men du vil ha en fin form som kler ditt ansikt.

Er det vanlig med allergiske reaksjoner? Det kan skje, men det svært uvanlig. Er du usikker kan vi gjerne utføre en patch-test i forkant av behandlingen.