Brynsstyling

Akkurat som at alle mennesker er unike og har sitt eget DNA, tror vi også at alle bryn er unike. Alle brynsbehandlinger hos oss er skreddersydd til hvert enkelt menneske.

Browshape er en behandling som former, farger og styler brynene dine. Med avansert oppmåling og hemmelige teknikker skreddersyr vi brynene etter ditt ansikt og ønske for resultatet.

Behandlingen starter med konsultasjon hvor vi sammen blir enige om resultatet, før vi måler opp brynene og blander sammen fargen som passer til ditt ansikt og ønske. Dette vil gi en jevn farge i hele brynet og illustrere fyldigere bryn. Deretter rydder vi opp med voks, napp og tråd for å fjerne uønsket hårvekst. Avslutningsvis styler vi brynene med Brows sine produkter, hvor vi samtidig viser deg hvordan du kan style brynene hjemme for å opprettholde det profesjonelle resultatet.

Før timen

Vi foretrekker at du møter opp uten sminke og produkter rundt/på behanldingsområdet. Unngå å behandle brynene på forhånd (forming, farging, voksing, klipping). Unngå solarium, syrer og laser behandling på området.

Når du kommer til brynstime hos Studio L er du alltid i trygge omgivelser. Dette er din tid og du bestemmer hvordan du ønsker at timen skal være. Det er lov å prate, men også ønske ro og stillhet. Det er ikke farlig å be om teppe, et glass vann eller si ifra dersom du opplever ubehag. 

Etter timen

For at vippene skal holde seg fine lengst mulig, er det noen få ting vi anbefaler at du gjør i etterkant av timen. 

  • børst brynene med børste når de har vært våte eller ikke ligger i ønsket retning.
  • book time til oppfølging etter 2-3 uker for å opprettholde resultatet.