Negler - gelelakk og forlengelse

Hos oss i Sandefjord tilbyr vi alt fra enkel klassisk manikyr til gelelack, neglforlengelse og annen negledesign.

Gelelakk, gelelack, shellac. Hva er egentlig dette? En gelelakk er en hybrid lakk, som inneholder styrkende egenskaper fra gele og farge, glans og lakk fra neglelakken. Dette legges på dine egne naturnegler og virker som en enkel forsterkning til dine naturnegler. Passer for deg som er fornøyd med naturlige lengde og ønsker velstelte negler.

Negleforlengelse, gelenegler, er en forlengelse av dine naturlige negler med kunstmateriale (gele), som gir friheten til å velge lengde, design og form på neglene. Passer for deg som ønsker å forlenge naturneglene eller få en annen form.

Manikyr

Få velstelte og sunne negler med enkel manikyr. Her renser vi neglebånd, negler og former naturneglene med fil. Avsluttes alltid med håndkrem og neglebåndsolje.

Gelelakk

Når vi gjør en gelelakk behandling er det inkludert en proteinbase/mineralebase for å styrke dine egne naturnegler og holdbarhet, etterfulgt av ønsket farge/design. Vi starter alltid behandlingen med grundig prepp og rens av negler/neglebånd før lakk.

Gelenegler

Gelenegler er et kunstig materialet som gir forlengelse av neglene. Gelenegler gir mange muligheter da vi bygger opp neglen til ønsket tykkelse, lengde og form. På lik linje som gelelakk må neglene gerdens i UV/LED-lampe.

Neglene kan vare i flere uker, men på grunn av den naturlige veksten av neglene anbefales det en påfyll etter 3-4 uker.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg som neglebiter ha negler? Ja, selvfølgelig. Vi anbefaler at du kontakter salongen slik at en behandler kan se på neglene og sette av tilstrekkelig med tid. For best mulig utgangspunkt vil vi anbefale deg å bruke neglebåndsolje før timen for å gi neglene ekstra pleie og næring.

Som neglebiter er det viktig å være forberedt på at det vil ta lengre tid å bygge opp neglen til ønsket resultat, gjerne over flere behandlinger for å følge en naturlig og sunn vekst av neglene.

Vi starter med å legge på en kortere lengde, for å bygge opp naturneglen uten å svekke dens styrke. Dette gjør at vi over tid kan skape lengre naturnegl, at du som neglebiter går ut av vanen fra å bite og samtidig bli vandt til lengre negler. 

I starten anbefaler vi at du kommer til etterfyll etter 2,5 uke.

Jeg er mann og ønsker å stelle neglene. Er dette normalt? Ja, dette er helt normalt. Som mann kan du booke «manikyr» eller «gelelakk» dersom du for eksempel er neglebiter eller trenger litt styrke på neglene. Ved en gelelakk vil vi legge en gjennomsiktig base som styrker neglene. Dette vil se helt naturlig ut og ikke være noe noen legger merke til.

Er gelenegler eller gelelakk skadelig for naturneglen? Nei. Vi bruker kvalitetsprodukter og påfører protein/mineralebase for å styrke naturneglen. Men dersom du for eksempel biter eller river av neglen vil dette skade naturneglen under.

Hvordan fjerner jeg neglene? Du kan fjerne kunstig materiale ved å file forsiktig ned. Dette kan være både krevende og en tålmodighetsprøve, så vi anbefaler å booke tid til fjerning slik at vi kan fjerne det på en skånsom og effektiv måte.

Jeg har mistet en negl, kan jeg lime den på med neglelim? Ja, det kan du, men vi anbefaler det ikke. Dette vil skape et luftrom hvor fuktighet og bakterier samler seg, og i værste fall kan utvikle seg til neglesopp.

Er det aldersgrense på negler? Ja, du må være fylt 16 år eller ha med foresatte til timen.

Hvilke produkter bruker dere? Vi bruker flere anerkjente merker som for eksempel Indigo.