Har du interesse for skjønnhetsbransjen? Ønsker du å lære teknikker for å skape enestående og unike resultater? 

Studio L Akademiet er for deg som ønsker profesjonell utdanningen innenfor skjønnhet. Som kursdeltaker hos oss vil du oppleve en trygg og lærerik arena, enten det er ditt første steg inn i bransjen eller videreutdanning.

Hvorfor bli utdannet hos oss?

Studio L jobber med og tilbyr kurs i samarbeid med verdenskjente Nouveau Lashes (LVL Lashlift) og HD Brows.

Kursholdere hos Studio L Akademi har lang erfaringen innenfor vippeløft, vippeextensions og brynsdesign. Du kan alltid være trygg på at vi ønsker at du skal utvikle deg til den beste teknikeren med gode resultater. Vi lærer deg teknikker som gir deg lojale og tilbakevendende kunder.

Alle kurs inkluderer:

Etter bestått kurs er du klar for å ta imot din første kunde. Vi ønsker at du skal føle deg trygg før, under og etter behandlinger. Du skal derfor kunne gå ut av våre kurs med selvtillit og mestringsfølelse.

Nouveau Lashes & HD Brows

I salongen Studio L og deres akademi jobber vi med verdenskjente merker som Nouveau Lashes og HD Brows. Dette er merker som har gitt iøyenfallende resultater i en lang årrekke, med detaljer som ingen andre merker har. Teknikkene som benyttes er helt unike for deres merke, slik at ingen kan oppnå akkurat samme resultat.

HD Brows tror på at bryn er like unike som fingeravtrykk. Med konsultasjon, oppmåling, grundig hårfjerning, farging og styling skreddersys et hvert bryn til hvert enkelt individ. 

De har i flere år vært nr.1 ledende brynsmerke i Storbritannia. Med over 10 år i bransjen har de utviklet over 10,000 brynsstylister.

Nouveau Lashes har løftet både vipper og selvtillit siden 2005. Siden start har de blitt kjent som Storbritannias fremste vippemerke. De er oppfinneren av LVL Lashlift, som løfter, forlenger og styrker naturvippene. 

Kursholdere hos Studio L Akademiet

Lena

Amalie

Ida

Studio L

Kurspåmelding

Ønsker du å melde deg på kurs? Send en mail til akademi@kostudiol.no eller ved å klikke på knappen nedenfor.

Prisliste for kurs

Individuelle kurs

Kursoversikt

02/09/23

HD BROW SCULPT (BRYNSLAMINERING)

KURSHOLDER LENA BERISHA

STUDIO L SANDEFJORD

03/09/23

LVL VIPPELØFT X ULTIMATE HD BROWS

KURSHOLDER LENA BERISHA & IDA ISAKSEN

STUDIO L SANDEFJORD

01/10/23

VIPPELØFT

KURSHOLDER LENA BERISHA

STUDIO L SANDEFJORD

Galleri

STUDIO L AKADEMIET

JERNBANEALLEEN 19, SANDEFJORD

Heads Up Frisør (Kodal & Kilen) har vært på kurs hos Studio L Akademiet