PEPTALK LIP BALM: EN FORLENGELSE AV HUDPLEIERUTINEN DIN  

Peptalk er nøye utviklet for å reparere og opprettholde fuktighet med fokus på sunne, friske og velpleide lepper.

Tenk hvor mye leppene dine utsettes for i løpet av en dag! Vi spiser, snakker og leppene er konstant eksponert for forurensning og sol – i likhet med resten av huden i ansiktet. Vi mener derfor at leppene også fortjener omtanke og en fast plass i hudpleierutinen.  

Tørre lepper er en utfordring for mange og markedet er fullt av alternativer for fukttrengende lepper. Leppebalmer inneholder ofte blandinger av oljer og voks og uten aktive ingredienser blir produktet ofte liggende på overflaten av huden – uten å trenge ned i de dypere hudlagene.   

Påføring gir en midlertidig lindring til tørre og sprukne lepper, men man “lurer” også huden til å tro at den produserer tilstrekkelig med fuktighet. Det kan føre til at huden setter sin naturlige fuktproduksjon på pause og man kan føle et behov for å påføre produktet oftere. Man kan rett og slett bli avhengig.  

Peptalk Lip Balm inneholder en rekke aktive og fuktighetsgivende ingredienser. Disse trekker ned i hudlagene, hvor de bidrar til å øke den naturlige produksjonen av fukt, kollagen og elastin.  

Nøkkelingrediensene i Peptalk:

  • Myramaze(R)  
  • Flere typer ulike peptider   
  • Pleiende og behandlende oljer  
  • Menthol 

Myramaze® 
En aktiv fuktighetsgivende ingrediens som med flere fordeler for leppene.  
Den gjenoppretter hudens glød, reduserer sensitivitet og optimaliserer hudens fuktighet i opptil 48 timer!

Dette resulterer i en sunn og sterk hudbarriere som holde bedre på fuktighet. Det økte fuktighetsnivået i huden vil gi fylde og volum til leppene, noe som ikke bare reduserer linjer og rynker på leppene, men også på området rundt. 

Mandelolje og olivenolje 
Begge oljene har sterke fuktighetsgivende egenskaper som bidrar til å mykgjøre og hydrere leppene, samtidig som de danner en beskyttende fuktighetsbarriere som forhindrer tap av naturlig fuktighet.   
Disse egenskapene er spesielt viktig for leppepleieprodukter, da leppene har tynnere hud og har en tendens til å tørke ut raskere enn andre områder av huden.  

Menthol 
Gir en behagelig kjølende følelse med umiddelbar lindring for tørre eller sprukne lepper. 

Slik bruker du produktet
Peptalk er nøye utviklet for å reparere og opprettholde fuktighet med fokus på sunne, friske og velpleide lepper. Alle har behov for et leppeprodukt og Peptalk kan brukes enten ved behov i løpet av dagen, eller som en behandlende del av hudpleierutinen din både morgen og kveld!