Bli med på kurs

Ta steget inn i skjønnhetssbransjen med kurs hos oss!

Våre kurs bygger på teori og med stor fokus på praksis. Vi har flere kursholdere som hjelper deg å perfeksjonere resultater, slik at du kan gi dine kunder en helt unik opplevelse.

Studio L holder egne kurs, men også kurs i samarbeid med Sandefjord Akademi og kurs webinar i samarbeid med ProBeauty Norge.

HD BROWS SCULPT

HD Brows behandlingen er fullstendig tilpasset hver enkelt kunde.

Vi mener at alle øyenbryn er unike. Øyenbrynene til kunden din skal være like individuelle som kunden selv er. Dette gjenspeiles på tvers av hvert trinn i opplæringen vår. Våre brynseksperter vil lære deg om brynskartlegging, ansiktsformer og hemmeligheten bak vårt eksklusive design.

BRYNS- LAMINERING

Brynslaminering kan brukes til å skape det etterspurte «fluffy brows»-utseendet, men det er så mye mer enn det. Når du går på kurset, lærer vi deg ikke bare hvordan du lager det børstede utseendet, vi viser deg også hvordan du bruker laminering teknologien for å korrigere kundens brynform og få dem på plass med resultater som varer i opptil 6 uker.

LVL VIPPELØFT

LVL står for lengde, volum og løft.

Lengre og fyldigere vipper har blitt kundenes nummer èn innen skjønnhetsbehandlinger. LVL Vippeløft er en av de beste, raskeste og mest skånsomme måtene for å oppnå denne effekten, uten bruk av mascara eller vippe-extensions.

VIPPE- EXTENSIONS

Lær deg grunnteknikkene innenfor vippeextensions med kurs i klassisk vippeextensions, eller ta steget videre og utvikle deg med volum vippeextensions kurs.

KOMBINER KURSENE

Spar tid og penger ved å ta to kurs samtidig.

LVL VIPPELØFT, BRYNSLØFT OG BRYNSLAMINERING 7900,- (spar 30%)

Kombinasjonskurset inkluderer startsett for alle kurs.

Meld deg på kurs!

Hvorfor velge kurs hos Studio L

Vi har lang erfaring med bryn og vipper, og stor passion for å utvikle nye kollegaer. Du kan være trygg på at vi alltid ønsker at du skal bli den beste teknikeren og at du skal gå ut av våre kurs med selvtillit. 

  • Teori, praksis og diplom.
  • Kurs inkluderer alltid startkit.
  • Tjen penger direkte etter bestått kurs.
  • Utvidet hjelp og kunde støtte.
  • Dyktige kursholdere med lang erfaring innenfor faget.
  • Tilgang til markedsmateriell fra våre forhandlere.
  • Tilgang profesjonelle nettbutikk.
  • Sertifisert og internasjonalt gjenkjente diplomer.